WEN 3420 Преглед на струг | Homesthetics

July 10, 2020 By Peika 0

Отказ от отговорност | Тази статия може да съдържа партньорски връзки, това означава, че без заплащане за вас, може да получим малка комисионна за квалифицирани покупки.


Най- WEN 3420 струг е една от най-достъпните опции там, но дали това е правилният избор за вас?

Е, надяваме се, че ще получите отговора на въпроса си, след като преминете през нашия цялостен преглед. Единицата е оборудвана с няколко страхотни функции за цената си, което я прави надеждна инвестиционна опция със сигурност.

След като каза това, от съществено значение е да се разгледат и неговите недостатъци, за да се получи балансирана представа. Да, не бихме казали, че този струг от WEN е перфектен. За да бъда честен, няма продукт. Но това не означава, че не трябва да се разглежда. Така че чрез нашето ръководство ви представяме безпристрастен преглед на WEN 3420.

Решихме да тестваме устройството за вас, така че сме доста позитивни по отношение на нашите открития. Но крайното решение е във вашите ръце.

Така че, без да губите повече време, нека се потопим.

WEN 3420 Преглед на струг


Машиностроителна машина на индустрията


За тези, които не знаят, WEN е водеща марка, която се занимава с производството на най-висок клас и достъпни електрически инструменти. А стругът WEN 3420 е едно от многото изключителни иновации от марката. И така, какво ще кажете да обсъдим някои от нейните невероятни характеристики?

 1. Променлив контрол на скоростта

Ще се радвате да знаете, че стругът WEN 3420 разполага с копче за управление на скоростта и 2 ампер мотор с бавен старт. С други думи, той предоставя на своите потребители пълен контрол по време на работа по различни дървообработващи проекти.

Успяхме да регулираме скоростта му от 750 до 3200 завъртания в минута, като просто завъртим копчето в правилната посока. Можете да увеличите скоростта, като я завъртите по посока на часовниковата стрелка, и да я намалите, като я завъртите обратно на часовниковата стрелка. Да, толкова е просто! Въпреки това, не забравяйте да запазите темпото на най-ниската настройка, когато стартирате двигателя.

 1. Капацитет и размер

Обичахме компактния дизайн на този струг, който се предлага с площ от 8 инча до 12 инча. Това го прави идеален за повечето настолни компютри с липса на достатъчно място. Не само това, но може да се премести и от една работна станция в друга.

Винаги се препоръчва да изберете струг въз основа на работното си пространство. Като казахме, намерихме капацитета и размера на WEN 3420, подходящи за повечето детайли. Освен това, той включва 5-инчова лицева плоча, което го прави най-добрият вариант за чаши, обръщащи се купи и други детайли без шпиндел. 1. Лесна работа

Както споменахме по-рано, устройството се предлага с копче за управление на променлива скорост, което ви позволява лесно да регулирате настройките му за скорост. Но това не е всичко! Сега, ако сте начинаещ, може да не знаете, че стругът изисква почивка на инструмента за гъвкавост и лекота на движение. И този конкретен модел се предлага с подложки за инструменти в два различни размера.

Като каза това, ние бяхме изумени от нивото на комфорт, който остатъците от инструменти на този струг предлагат. Това ни даде възможност да го преместим отляво надясно и обратно отпред с лекота. Всъщност вие също ще намерите заключващ лост близо до опората на инструмента. Това ще ви помогне да го поддържате сигурно в правилната позиция.

Освен това, той се предлага с превключвател за включване / изключване, който прави удобно стартирането или спирането на двигателя както и когато е необходимо. WEN опрости операционната система на този уред, така че всеки начинаещ може да го намери лесен за използване. И затова той е предпочитан избор за повечето първокласници.

 1. безопасност

Що се отнася до електроинструментите и електрическите уреди, безопасността трябва да бъде вашият основен приоритет. Ето защо за нас беше изключително важно да проверим функциите за безопасност на WEN 3420 и за да бъдем честни, бяхме доста впечатлени от нашите открития.

Сега вече знаете, че устройството се предлага с превключвател за включване / изключване за лесната му работа. Но това не е всичко! Той има заключване на защитния превключвател, което предотвратява случайното рестартиране на двигателя. Можете да го стартирате, след като ключът бъде върнат на място.

Бутонът на прекъсвача е друга изключителна функция за безопасност на този струг. Той автоматично изключва устройството в случай на колебания на напрежението и претоварване. Това от своя страна свежда до минимум причинителя на щетите, запазвайки го безопасно и сигурно.

В такива ситуации оставете стругът да се охлади за известно време. След това можете да натиснете бутона за нулиране на веригата и отново да включите двигателя. Но не забравяйте да поддържате ниската скорост в началото, за да осигурите безопасност. Като се има предвид, не е нужно да се притеснявате много, тъй като идва с двигател с бавен старт, който стартира постепенно, за да постигнете максимална безопасност и да сведете до минимум щетите.

Отделно от това е изключително важно да спазвате правилата за безопасност, докато използвате WEN 3420. Поради тази причина бихме ви предложили да преминете през ръководството за инструкции и да спазвате подробно указанията за безопасност. В крайна сметка безопасността зависи от предпазните мерки! 1. аксесоари

Както казахме, WEN 3420 е една от най-достъпните опции, предлагани на пазара днес. И истината е казано, виждайки цената му, ние всъщност не очаквахме, че ще има толкова много отлични функции. Но това, което ни изуми най-много, беше фактът, че той идва с пълен комплект аксесоари, което прави работата му още по-удобна и удобна.

Вече споменахме, че тя включва две опори за инструменти и 5-инчова лицева плоча. Така че досега трябва да знаете и функциите им. Освен тези два вида аксесоари, инструментът се предлага с опашка, нокаут, шпинтов център и други.

Опашката ни помогна да настроим шпиндела в желана позиция, за да получим по-здраво захващане на детайлите. От друга страна, можете да използвате нокаутния прът, за да извадите централната чаша, когато е необходимо. Не само това, но също така ви дава възможност да пробиете дупки в центъра на всеки от вашите детайли.

 1. трайност

Когато инвестираме в продукт, очакваме той да ни издържи няколко години, ако не и цял живот. В тази бележка ще бъдете доволни да знаете, че стругът WEN 3420 със сигурност ще осигури дълготрайно изпълнение. Това се дължи на здравата му твърда чугунена конструкция, която също го прави удобен електроинструмент.

Освен това, той е подкрепен от 2-годишна гаранция от WEN. Така че можете да продължите напред и да купите този уред, без да се притеснявате за дълголетието му. Това е надеждна инвестиция, която ще се окаже полезна дори в дългосрочен план.Какво можеше да стане по-добре?

Няма никакво съмнение, що се отнася до функционалността и производителността на този безопасен струг от WEN. Ние обаче се натъкнахме на няколко недостатъка, свързани с модела, но това не са нарушители на сделките.

Първо, като компактен модул, проектиран идеално за начинаещи, WEN 3420 е подходящ за по-малки проекти и занаяти. Защо? Е, това е заради неговия мотор с бавен старт. Сега, макар и да минимизира щетите и да гарантира безопасността, му липсва сила да се справи с по-големи проекти.

И второ, намерихме устройството за лесно управление, но беше доста шумно. Високото ниво на звук, произвеждан от мотора, може да смути вас и околността ви. Освен това това може да компрометира цялостния ви трудов стаж.

Въпреки това, въпреки малките си недостатъци, определено бихме препоръчали този струг на първокласниците, които искат да работят по по-малки проекти.

Професионалисти

 • Превключвател за включване / изключване с предпазна ключалка
 • Мотор с бавен старт
 • Предлага се на достъпна цена
 • Включва разнообразни аксесоари
 • Предлага се с 2 години гаранция

Против

 • Шумна операция
 • Не е подходящ за по-големи проекти


Млад дърводелец, обработващ дървена дъска на специална дървообработваща машина


присъда

Според нас, WEN 3420 е задължителен за всеки начинаещ, въпреки недостатъците му. И наистина няма никаква вреда да го изпробвате, защото това е надеждна инвестиционна опция, която дори не е твърде скъпа.

Моделът е оборудван с функции за безопасност, предотвратяващи нежелани злополуки и повреди. Всъщност той е и издръжлив и здрав. Така че можете да се доверите на него, за да осигурите точни и точни резултати за години напред. В заключение, ако трябва да се заемете с малък проект за дървообработване, това трябва да бъде Вашият вариант.

С това стигаме до края на нашия цялостен преглед. И се надяваме, че досега сте взели решение.

В тази бележка ние ви отпускаме. До следващия път!

Свързани статии

Как да режем дърво без трион, използвайки различни инструменти за рязане на дърва

11 най-добри длета за дърво, с които да се насладите днес | Ръководство за купувача

Прегледани 13 най-добри струга за дърво на 2020 г.
Source