Oceanfront Kennebunkport Home в Маршал Пойнт със собствен плаж

August 1, 2020 By Peika 0

Това е въздушна гледка към голямата къща на брега на океана с бежови външни стени, украсени от множеството стъклени прозорци и бял акцент.  С любезното съдействие на Toptenrealestatedeals.com.

Голям дом на брега на океана в Кенебунк, Мейн с изобилие от пясъчен плаж, вече е на пазара на цена от 4,25 милиона долара.

Парцелът на брега на 2 акра има основна къща, която се измерва на 5,882 квадратни метра. Къщата включва петте спални, пет бани, 207 фута от брега на брега на морето и частен плаж, както и океана край кабана точно на ръба на водата. Къщата може да се похвали и с изобилие от естествено осветление в стаите си, както и с гледка към океана.

Домът на океана в Кенебункпорт в Маршал Пойнт със собствен плаж е посочен под Re / Max Properties в Мейн.

Всички снимки се използват с разрешение от TopTenRealEstateDeals.com

Години наред страната чува за Kennebunkport и вероятно започна около времето, когато президентът Джордж Х. В. Буш взе първата си ваканция там, след като беше на поста си. Оттогава това е име, познато на всеки, който не живее под скала през последните 20 години. Но англичаните се радват на това тихо крайбрежно рибарско селище Мейн от началото на 1800 г., като много от оригиналните къщи все още стоят и са добре поддържани.

Вече известен като летен анклав на заможните, които строят свои собствени имения, все още има малко под 4000 жители на пълен работен ден. В горещо време плажовете са голяма тежест, но многото малки бутици, художествени галерии и ресторанти на Кенебункпорт правят забавно място за живеене по всяко време на годината. Прясните омари и рибите винаги са наблизо и почти всички ще ви кажат, че никой в ​​света не прави по-добра ролка от омари от Crab Shack, институция за омарки в Кенебунк, Мейн.

Kennebunkport е в южния край на Мейн, където се намират хубави пясъчни плажове, за разлика от северното крайбрежие на Мейн с неговите скалисти, скалисти скали, изтичащи в океана. В момента е за продажба дом на брега на океана в Маршал Пойнт с множество свои пясъчни плажове. Измерващ се на 5,882 квадратни фута с пълна неприкосновеност на почти двата си декара, домът с пет спални и пет бани има 207 фута на брега на океана и частен плаж.

Дори на ръба на водата има дори океана край кабана. Много плажове, които продължават в и през блатистата местност, са идеални за дълги разходки и сутрешна джогинг. Построен през 1996 г., домът е доста просторен с много места за забавление на тълпа приятели и семейство както отвътре, така и отвън.

Гостите, които не се интересуват да се възползват от плажа, ще се насладят на Foodie Tour, ще гледат китове, събиране на омари, риболов на дълбоко море в Атлантическия океан или ще направят романтичен круиз на вечеря по река Кенебунк. За повече информация.

Голям дом в Кенебункпорт на брега на океана с нещо важно, което дори в комплекса на Буш няма … плаж! Разбира се, винаги можете да ги поканите на плуване. Цени на 4,25 милиона долара.

Източник: www.remax.comSource