Deion Sanders ‘в Prosper, TX (изброени за 21 милиона долара)

August 1, 2020 By Peika 0

Това е изглед от задната страна на имението, където можете да видите масивната стъклена стена, светеща от вътрешни светлини.  Това е украсено с високи дървета и храсти от озеленяването.  С любезното съдействие на Toptenrealestatedeals.com.

Deion “Prime Time” Sanders е първият човек, който уцели домакинството в MLB и отбеляза NFL тъчдаун през същата седмица, и единственият човек, който играе в MLB и NFL игра в същия ден. Имението му в Тексас, където той отгледа петте си деца, беше изброено за 21 милиона долара.

Имението се измерва на 29 000 квадратни метра с 10 спални, 10 бани, скрининг със сцена, салон за астро-турнир, сауна, боулинг и аркада, закрит и открит басейни със спа, пълно футболно игрище с тапицерии, баскетболно игрище и езеро с осем декара с фонтан отзад. Имението може да се похвали и с пералня, кухненски бокс, гурме кухня за хранене, съблекални със суета.

Имението на футболната и бейзболна спортна звезда Дейон Сандърс бе обявено за $ 21 милиона и сега ще тръгне на търг на 18 ноември без резерв.

Всички снимки се използват с разрешение от TopTenRealEstateDeals.com

Въпреки че той е най-известен като професионална звезда както във футбола, така и в бейзбола (първи човек, който уцели домакинския мач на MLB и вкара NFL тъчдаун през същата седмица, и единственият човек, който играе в MLB и NFL игра в същия ден) , Дейон Сандърс също е рап певица, чест гост на телевизионното токшоу, а водещият на Saturday Night Live имаше собствено риалити телевизионно шоу и дори беше емсе за 2002 Miss Miss Page Pageant. Работил е като футболен анализатор за CBS, ESPN и понастоящем за NFL Network. Така че, не е изненада, че прякорът му е Prime Time.

Deion започна да проявява голям талант в Florida State University като писта, бейзбол и футболна звезда, преди да продължи да играе про бейзбол за Atlanta Braves, New York Yankees, Cincinnati Reds и San Francisco Giants от 1989 до 2001 г. и едновременно играе професионален футбол за Соколите в Атланта, Сан Франциско 49ers, Каубоите в Далас, Вашингтон Редскинс и Балтимор Рейвънс от 1989 г. до 2006 г.

Той бе въведен както в Залата на славата на колежа по футбол, така и в Залата на славата на Pro Football. След като се оттегли от активния спорт на 39-годишна възраст, той продължава като спортен коментатор за големите мрежи. Въпреки че Дейон има малко история като женкар и партиен човек, той се е насочил към религията през последните години и работи широко за наставниците на проблемни младежи.

Що се отнася до новата му ценностна система, коментар, направен по време на неговата индустриална реч в Залата на славата на Pro Football, казва много: „… ако мечтата ви в живота включва никого освен себе си, това е доста бедна и егоистична и ограничена мечта.“

Излизането на търг е бившата резиденция, предвидена и изградена от легендата на Далас Каубой. Това е домът, в който отгледа и се радва на петте си деца. Разположено на над девет декара, имението с площ от 29 000 квадратни фута разполага с 10 спални, 10 бани, скринингова зала със сцена, фитнес салон за астро-треви, сауна, боулинг и аркада, вътрешен и открит басейни със спа, пълен размер футболно игрище с вертикални стойки и осем акра езерце с фонтан отзад.

Основният апартамент разполага с двуетажни негови гардероби с пране, кухненски бокс, вход в главния гараж, съблекални със суета и камина, която се отваря към външни зони за забавление. Гурме кухнята за хранене има двойни уреди от най-висок клас и има изглед към площадката и семейната стая. Отвън има и баскетболно-спортен корт с два обръча. За повече информация.

Цената на 21 милиона долара, когато преди това е била регистрирана от Deion, имотът ще тръгне на търг на 18 ноември без резерв.

Източник: www.conciergeauctions.comSource