Отзиви на Eastwood Welder, тестове и ръководство за купувачи | Homesthetics

July 31, 2020 By Peika 0

Отказ от отговорност | Тази статия може да съдържа партньорски връзки, това означава, че без заплащане за вас, може да получим малка комисионна за квалифицирани покупки.


Когато говорим за заваръчни машини, Истууд е едно от първите имена, които веднага ще изскочат в съзнанието ни.

Качеството на тяхното изпълнение завладя сърцата дори на аматьорите в града. И не мина много време и ние решихме да се присъединим към лентата!

Така че, ако търсите да вземете първия си заварчик или да смените съществуващия за по-добра покупка, сте попаднали на правилното място. Седнете и се отпуснете, докато споделяме с вас какво е работило за нас и това, което сме смятали, че би могло да бъде подобрено.

Така че нека скочим!

Топ Истууд заварчик

документ


Занаятчия заварява стомана от заготовка. Работно лице За стоманата на заварчика Използване на електрическа заваръчна машина В заводската промишленост излизат светлинни линии и оборудване за безопасност.


  1. Eastwood TIG 200 AC / DC 20565 заварчик

Какво работи за нас?

Заварчикът TIG 200 AC / DC е заваръчна машина от индустриален клас, която е подходяща и за забавни проекти на сам. Този високоефективен универсален модул може да се използва за детайли от алуминий, мека стомана и неръждаема стомана. С високочестотен старт, прецизност и лекота на използване правят този заварчик най-добрият избор.

Ако смятате, че сме готови да говорим за неговата гъвкавост, позволете ни да вземем още няколко похвали на TIG 200. Тъй като той може да работи на множество източници на енергия, т.е. 110v AC, 220V AC или 30-amp верига, можете практически да го носите навсякъде.Въпреки че наборът от функции може да бъде малко завладяващ, доверете ни се, когато казваме, че всяка от тях е еднакво полезна и лесна за използване. Например, амперажът може да се променя както чрез управление на пръста, така и чрез работа на педала. Също така можете да преминете към ръчния ARC режим за работа върху стар и ръждясал метал.

Нещо повече, агрегатът се предлага с крачен педал, екраниращ маркуч за газ, ударна горелка Flex Head 17 за бърза и лесна настройка. С 5 вградени настройки и още 15 за персонализиране, той ще се погрижи за всички ваши проекти за заваряване и ще направи живота ви лесен!

Какво можеше да стане по-добре?

Само ако усилващият циферблат на крачния педал не изисква от нас да го вдигнем или да се наведеме на пода, щяхме да ви спестим неприятностите при четенето на този раздел. Като каза това, нищо главно няма да бъдеш луд, така че брои почти перфектен резултат!

  1. Eastwood MIG 135 заварчик 12011

Какво работи за нас?

След като заговорихме за TIG заварчик, сега е време да представим MIG 135 12011. Но преди да вникнем в подробностите, бихме искали да кажем, че положителните отзиви на клиентите са това, което ни накара да опитаме машината на първо място. Така че, ако сте скептично настроени към нашата преценка, можете поне да се доверите на връстниците си.

Като цялостната си работа, устройството работи добре, за да предпази стоманата толкова тънка, колкото 24 габарити. Освен това можете да изберете твърда жица или жичен флюс, според вашите нужди. Докато първият може да притежава до 3/16-инчов, флюсовият проводник се използва за заваряване до 1/4-инчов. И също така поддържа заваряване с флюс-сърцевина. Говорете за наличието на обхват!

Функционирайки на стандартния 120V жилищен ток, това устройство е проектирано така, че да намалява усилията на работа по повече от един начин. Освен това неговият контролен панел съдържа всичко заедно за бърза и лесна сесия за заваряване.Докато сте в него, не забравяйте да замените етикета заедно с пистолет с 20712 шпула за ефективно заваряване на алуминий. Да, чухте ни! MIG 12011 може да се използва и за заваряване на алуминий, така че ние добавяме точките на брауни.

Какво можеше да стане по-добре?

Само по себе си няма недостатък, тъй като бяхме напълно доволни от начина, по който се представи, създавайки силна конкуренция на някои от най-добрите заваръчни машини от индустриален клас. Единственото нещо, което трябва да споменем е, че бихме препоръчали да не използвате генератор за захранване на устройството. Това може да звучи малко ограничаващо, но е малко вероятно генератор да бъде основният източник на енергия във вашата къща или работилница.

  1. Eastwood 14099 Versa Cut 60 плазмен нож

Какво работи за нас?

Търсенето на чист и прецизен плазмен фреза ни доведе до Eastwood Versa 60 и честно казано, нямаше как да бъдем по-щастливи. Неговите чисти и високо прецизни удари могат да прорязват неръждаема и мека стомана, както и през алуминий. Независимо дали е тънък до 24 габарити или дебел 7/8-инчов, този инструмент е предназначен за всички.

Вградената система за пилотна дъга поема по-голямата част от заслугата за бързите и бързи удари. Бихме могли да оценим функцията още повече, след като я опитахме да преминем през някои от най-старите и разширени метали в нашата работилница. За цената му просто не можахме да поискаме повече.Освен това, инверторната технология MOSFET за тежко натоварване дава на устройството превъзходна стабилност на дъгата за повишена мощност. Характеристиката му за отделяне на влага е движещата сила, осигуряваща постоянна чиста и суха мощност за редовна употреба при големи натоварвания.

Не само 20-футовият кабел за фенерче, но и лекият му дизайн също прави този уред лесен за носене. С тегло около 45 килограма не се нуждаехме от допълнителна помощ, за да го преместим в целия сервиз. Освен това е компактно да се побира в тези тесни стаи. Също така, кабелът не се чувства прекалено твърд за задържане за по-дълго време.

Какво можеше да стане по-добре?

Въпреки че не се съмняваме в неговата превъзходна мощност, ние пожелахме външните дюзи да имат по-устойчива конструкция, като керамичните тела например. Ние не сме почитатели на гумените покрития, които могат да имат кратък период на експлоатация, когато се използват често.

  1. Eastwood 175 Amp MIG заварчик

Какво работи за нас?

Друга от най-популярните MIG заварчици е тази единица, за която ще говорим. Захранван от 220V ток, този заварчик може да се използва както за проекти от алуминий, така и за стомана, подобно на този MIG 12011.

Механизмът на задвижващата ролка, който лежи в основата на заварчика, е специално проектиран да доставя безпроблемно подаване на тел, като намалява до минимум шансовете за изплъзване или прескачане. Казано по-просто, ще получите качествени заварки наведнъж, без никакви сензори.

И само в случай, че се чудите за нейния капацитет, устройството може да заварява алуминий от 14 габарити до 1/4-инчов и стомана с дебелина от 24 до 5/16-инчови.

Освен това, лесният за използване контролен панел се състои от прецизно управление на заваряването за регулиране на ампеража и изходното напрежение за получаване на желаните резултати. Също така, бихме могли да вземем решение за скоростта на проводника, за да постигнем правилната пропорция на предпазителя. Кратка история, оптималният контрол на потребителя е в горната част на списъка със задължителни за това устройство.Връщайки се към сходството си с MIG 12011, приставката за макарата може да се използва лесно, докато работите с алуминий. Универсалността е една от най-силните точки на Истууд и не е имало компромиси с нея.

Какво можеше да стане по-добре?

Въпреки че качеството на пистолета за макарата е толкова прилично и издръжливо, ние почувствахме, че монтажът е малко разхлабен. В резултат на това кабелът има склонност да се изплъзва от ръцете, което прави целия процес по-отнемащ време, отколкото ни харесва.

Как тествахме тези заварчици?

За да ви дадем най-добрата възможна информация, внимателно сме ги оценили въз основа на характеристиките, които смятаме, че са най-важни за разглеждане. Ето списък от фактори, които тестваме, за да съставим цялостно ръководство за преглед.

Лекота на употреба

Независимо дали сте потребител за първи път или търсите надстройка, ние сме сигурни, че искате да инвестирате в единица, която е не само ефективна, но и лесна за използване. В крайна сметка, който иска да прекара няколко часа, измисляйки как да работи с машината!

Въпреки че всички сме за множество настройки, които ни позволяват да персонализираме изхода според нашите изисквания, ние също така искаме да сме сигурни, че настройките могат да бъдат лесно контролирани.

Обратна връзка от клиента

Ние разбираме, че нищо не ви гарантира качеството и ефективността като партньорските проверки. За да можем да ви дадем поглед върху основната реалност, ние също така отчитаме съществуващите отзиви на клиентите, за да знаем техния опит и да тестваме такива продукти, които имат повече положителни отзиви. По този начин вие знаете, че имате най-доброто от партидата!

Ефективност на разходите

Можем да продължим с избора на множество критерии, но никой от тях няма да има стойност, ако продуктът не се достави в цената. Колкото и да е скъпо или евтино, то трябва да отговаря на всички твърдения. Само тогава можете да получите това, което плащате. Така че ние се уверяваме, че всеки от нашите прегледани продукти си струва да инвестираме.

Експертна консултация

Не на последно място, ние проверяваме своите констатации от експерт, за да гарантираме, че ще изложим само онези точки, които най-добре ще предадат работата и производителността на продукта.


Свързващ метал със заваръчно устройство в работилница, много искри, които се виждат, той носи заваръчни очила


Ръководство за купувачи на Eastwood Welder

Преди да донесете вкъщи всеки заварчик от Истууд, показан на рафта, чуйте някои основни моменти, които трябва да имате предвид, преди да харчите трудно спечелените си пари.

Тип метал

Ние бихме препоръчали да заложите на заварчик, който не може да предпазва само обикновени метали като стомана и алуминий, но също така може да се използва за работа върху подтиповете му, като неръждаема и мека стомана. Дори и да изберете специализиран заварчик, ще бъде по-добре да проверите обхвата на дебелината, с който може да се справи единицата.

Тъй като контролът на ампеража е изключително важен за заваряването, препоръчваме да се използва модел, оборудван с подложка за крака за бърза и лесна смяна на тока.

Старт с висока честота

Високочестотен механизъм за стартиране е това, което прави заварчика способен да достави дъга с пълна мощност още в началото. За щастие, Истууд направи точка да включи тази функция в своя TIG заварчик.

Спул пистолет

Пистолетите за макарата са едно от най-добрите инструменти за осигуряване на високо прецизно заваряване на алуминий. Поради тази причина MIG заварчиците на Eastwood идват с това допълнително парче аксесоар.

Размер и тегло

В случай, че трябва да носите заварчика си наоколо или да се наложи да работите във вече тесни помещения, бихме препоръчали да направите компактен и лек дизайн. Освен това, дръжка за носене само ще увеличи преносимостта на устройството, така че внимавайте за това.


Старец заварчик в кафява униформа, заваръчна маска и заваръчни кожи, заваръчна метална врата с дъгова заваръчна машина на открито, сини искри летят отстрани


присъда

Eastwood е надеждно име, когато става дума за заваръчни машини, а продуктите му показват защо! Всеки от моделите, които избрахме за това ръководство, осигурява отлична производителност, която изисква минимално време и усилия на потребителя. Въпреки че има някои малки недостатъци, няма нито един, с който да не се работи.

Ако попитате за нашето мнение, ние сме леко в полза на заварчиците на марката TIG, без да казваме, че тези MIG не си заслужават. Но след това отново вашият избор ще зависи от вашите нужди.

С това ви оставяме да изберете и изберете любимата си, а също така ще се радваме да чуете за това в секцията за коментари. Върнете се за още едно полезно ръководство.

До следващия път!

Свързани статии

Как да свържете 220 изхода за заварчик

3 най-добри отзиви за Hyl Welder
Source