Моят подробен преглед на правоъгълник Skywalker Trampoline

July 10, 2020 By Peika 0

Правоъгълен батут Skywalker в задния ни двор

Отчаяно се нуждаехме от нов батут и се нуждаехме от един бърз. Нашите деца го използват всеки ден. Изисквахме и батут с правоъгълна форма, за да паснем на пространството. Решихме да опитаме батута 15 ‘x 9’ Skywalker. Ето моя подробен преглед.


Когато се преместихме в сегашния ни дом, най-големият ни син беше на три, а брат му трябваше да излезе след два месеца.

Искахме батут, защото имахме представа, че ще осигури часове забавление за децата ни. Проблемът, с който се сблъскахме, е, че единствената равна площ на задния ни двор беше малка. Най-много може да побере трамплин с ширина 9 фута.

Тъй като децата ни бяха малки, избрахме батут за младши 8 ‘x 8’. Беше ниско до земята, за да могат малките деца да имат достъп до него. Беше евтино (нещо като $ 250 CAD). Той беше малък, така че потенциалът за отскачане не беше твърде висок. Служи ни много добре в продължение на 5 години.

Сега, когато най-възрастният ни е на 8, а най-младите на 5, беше време да преминем към батут в пълен размер. Ние обаче се сблъскахме със същия проблем в това, че той може да бъде широк само 8 фута. Това ни ограничи до батут с правоъгълна форма.

За щастие има приличен брой правоъгълни батути, от които да избирате. Първият ни избор беше безпружинният батут от Springfree. Нашите приятели имат такъв и е страхотно. Макар и скъпи, те са изключителни.

За съжаление Springfree беше разпродадена. Тъй като е лято, ние не искахме да чакаме. Имахме нужда от нов батут сега (точно както ни беше нужен Мебели „трева“ сега,

Следващият ни избор беше правоъгълен батут от Skywalker, който се продава на уебсайтове на Amazon и Walmart. Радвах се, че Walmart може да го достави за 12 дни. Купихме го. Всъщност и аз се притесних, че и той ще се разпродаде, така че не се колебаех.

Оценки на батут на Skywalker

 • Качество на отпадане
 • здравина
 • Мрежата за безопасност
 • монтаж
 • цялостен

резюме

Като цяло сме много доволни от новия си батут Skywalker с правоъгълник. Той е здрав. Безопасно е. Децата получават добър отскок. Децата го обичат.

Купете това в Amazon

Ето правоъгълния батут Skywalker, който купихме:

Skywalker Trampolines 15-крачен батут с правоъгълник с обшивка и баскетболен обръч - син

Преди два дни пристигна в две големи кутии.

На съпругата ми и аз ми отне две нощи, за да я сглобя. Въпреки че това звучи като дълго време, мисля, че мина безпроблемно. Не беше ужасно трудно да го сглобим, но тогава това не беше първото ни родео.

Към 8:15 ч. Снощи я бяхме напълно настроени и децата ни се радваха на първото си отскачане.

Да кажем, че нашите момчета обичат, това е подценяване. Това ме радва много. Не беше евтино, но имайки предвид, че ежедневно отскачаха на малкия батут, имах представа, че наистина ще се възползват от версия в пълен размер. Бях прав.

Приятелите им се заемат и с него. Това е хит. Струваше си всяка стотинка.

Спецификации

 • Дължина: 15 ′
 • Ширина: 9 ′
 • Височина с мрежа: 9 ′
 • Височина над земята: 37.4 ′ (малко над 3 ′)
 • Скачаща повърхност: 92 кв. Фута
 • Ограничение на теглото: 250 паунда. Никой джъмпер не трябва да е повече от 200 фунта.

Добър батут ли е?

Skywalker Trampolines 15-крачен батут с правоъгълник с мрежа за заграждане - син

Всеки път, когато измервате “добра” цена, трябва да се вземе предвид. Платихме около 900 CAD. Имайки предвид, че можете да похарчите 3000 долара + на батут, много сме доволни от този.

Друго нещо, което трябва да имате предвид, когато четете този отзив, е в момента на писането, но го имахме само за много кратко време. Дали ще издържи няколко години е предположението на някой. Фактът, че бившият ни младши батут го направи 5 години, е невероятен за мен, така че имам големи надежди.

Качествено качество

Това толкова добре ли е като батута на професионална гимнастика? Абсолютно не, но нямаме нужда от такъв батут. Просто ни трябваше нещо с приличен отскок, достатъчно място за две деца, за да отскочи безопасно и прилична предпазна мрежа.

Нашите деца могат да скочат далеч по-високо от бившия ни младши батут. Той е развълнуван от това. Скачал съм и аз (тежа 220 фунта.) И се настаниха просто добре (въпреки че спецификациите казват, че максималното тегло е 200 фунта. – Предполагам, че ще трябва да огранича участието си).

Това ми дава приличен отскок и децата ми определено получават добър отскок.

здравина

Първото нещо, което забелязах, когато отворих кутиите и грабнах парчета от рамката, е колко здрави и дебели са парчетата от рамката. Снимката не го прави справедливо. Веднага бих могъл да кажа, че този батут ще бъде здрав и ще стои на мястото си. Това е важно, защото старият ни младши батут ставаше твърде малък за 8-годишни момчета. Притеснявам се да се срине. Сигурно се радвам, че го няма и е заменен с новия ни батут Skywalker.

Разполага с ъглови крака с U-образна форма, които се засаждат здраво на земята. Критично важно е, където и да го поставите, земята е равна. За щастие имаме такова място.

Мрежата за безопасност

Самата мрежа

Skywalker Trampolines 15-крачен батут с правоъгълник с мрежа за заграждане - син

Ако съм разочарован от нещо относно този батут, това е качеството на предпазната мрежа. Обичам как се преподава и се издига от батута вътре в пружините, така че пружините да не са изложени на джъмпери, но самият материал може да бъде по-здрав. Усеща се като тънка пластмасова мрежа. Притеснявам се, че след като има лека сълза, тя бързо ще се разпространи, което изисква спешна подмяна. Ще наблюдавам мрежата редовно.

Мрежите за подкрепа на мрежата

Skywalker Trampolines 15-крачен батут с правоъгълник с мрежа за заграждане - син

От плюс страна, прътите, които се простират нагоре, закрепвайки мрежата, са твърди и са сигурно поставени в квадратни отвори, прикрепени към рамката. Доволен съм, че мрежата е достатъчно сигурна, за да попречи на децата да летят от батута и това е важното.

Достъп до батут

Портал за нетен достъп

Ципът, който се отваря за достъп и излизане на батута, не се разтваря като завеса. Вместо това тя остава прикрепена в долната част, създавайки отвор, през който трябва да се изтръгнете. Макар че това е добре за безопасност, затруднява влизането и излизането.

Няма стълба за достъп

Този батут е на около 37,4 ″ над земята, което затруднява навлизането на по-малките деца. Би било хубаво, ако дойде с малка прикрепена стълба. Не е така и затова търсим твърда платформа, която да поставим пред входа.

Предпазната подложка над пружините

Skywalker Trampolines 15-крачен батут с правоъгълник с мрежа за заграждане - син
Когато отлепите постелката, покриваща пружините, можете да видите хитрия дизайн с това как мрежата се закрепва по начин, така че джъмперите да не са изложени на пружините.

Skywalker Trampolines 15-крачен батут с правоъгълник с мрежа за заграждане - син

Въпреки че не предлага твърде много подплънки, той седи здраво на мястото си и беше лесен за връзване с поредица от дебели еластични панделки. Друга приятна особеност е, че предпазната мрежа се простира отвътре от пружините, така че джъмперите не са изложени на пружините. Ако кракът не се промуши през предпазната мрежа, джъмперите трябва да кацнат в пружините.

монтаж

Докато жена ми и аз отне около 4 часа се разделих през две вечери, за да я сглобя (това включваше сваляне на стария батут и подрязване на някои храсти назад), трябва да кажа, че не беше толкова трудно да се съберат (и аз съм не е най-добрият човек в света).

Когато сглобявате рамката, уверете се, че поставяте пружинните отвори нагоре. Пропуснах това с един бар и се наложи да го преобърна. Това не беше голяма работа, но нещо, което трябва да се има предвид.

Що се отнася до поставянето на пружините, не всичко беше толкова трудно. Инструкциите предоставят стъпка по стъпка инструкции относно реда за тяхното вмъкване. Следвахме го по писмото и нямахме голям проблем.

Не забравяйте винаги да отчитате, че имате достатъчно дупки по всяка секция с V-образни пръстени (където пружините са прикрепени към постелката на батута). Ако сте на разстояние един, трябва да махнете и да направите отново пружините – не е забавно да го направите веднъж; два пъти би било истинско съпротивление.

Батутът се предлага с повечето инструменти, необходими за сглобяването му, включително обикновен гаечен ключ и пружинен инструмент за издърпване, но също така ви е необходима отвертка за затягане на болтовете на рамката. За щастие имаме хубав комплект отвертки.

Инструкциите предполагат гумен малат, но не го намерих за необходимо. Хубаво нещо, защото нямаме такъв.

Доставка

Поръчахме този батут от Walmart.ca на 25 юни 2020 г. Казаха ми, че ще бъде доставен на 7 юли. Пристигна на 6 юли в две големи кутии. Кутиите бяха девствени в такт; няма никаква повреда и бяха доставени до входната ни врата.

Общото време за доставка отне 12 дни. Предвид това беше по време на COVID-19, бях много щастлив от тази времева линия.

Цялостно впечатление

Ние сме развълнувани от този батут, защото е безопасен и децата ни го обичат. Предполагам, че след като разполагах с малък батут 8 ′ x 8 ′ с почти не толкова здрава рамка за 5 години, това изглежда като първокласен модел. Макар да не е топ-модел, той е много добър. Нямаме никакви съжаления.

Да, сигурен съм, че батутът с 3000 долара би бил по-добър, но това е необходимо за 8 и 5-годишните момчета? Мисля, че не, освен ако не са на път към олимпиадата по гимнастика (която изглежда е нашата).

Моят избор

15 крака правоъгълен батут Skywalker

$ 950.00

Това е батутът, който купихме и наскоро сглобихме за нашите деца. Всъщност и аз ми харесва. Доказано е, че е чудесен избор за парите. Тя е солидна с добър отскок, научена предпазна мрежа и не е невъзможно да се съберат всички за прилична цена.

Купете в Amazon

10 юли 2020 г. 12:37 ч. UTC
Source