Дом на езерото в амфитеатър с наклонен дизайн на двора

July 31, 2020 By Peika 0

Повдигнат двор е неразделната зъбчатка в работата на тази уникална резиденция от 570 квадратни метра в Сафан Сунг, Тайланд, проектирана от архитектурен екип WARchitect, WIth озеленяване от Ginggaanbai, централният двор свързва всички вътрешни пространства и изгражда универсални гледки към градината. Въпреки че това буйно пространство е сърцето на дома, това е панорамна гледка към езерото, която е основен приоритет на този проект. Къщата е творчески слоеста като амфитеатър за увеличаване на обхвата на зрителния контакт, като горното ниво гледа надолу през долното с минимално запушване на гледката. От езерото, хола, погледът се плъзга спокойно до спалните над стълбите на засадените тераси.

Препоръчително четене: Луксозно семейно съединение с огромен двор и Koi Pond

Хареса ли ви тази статия?

Споделете го на някой от следните канали за социални медии по-долу, за да ни дадете своя вот. Вашето мнение ни помага да се подобрим.



Source