Дом в стила на прерията в остров Кетрон

August 1, 2020 By Peika 0

Това е поглед към къщата в стила на прерията с много огромни стъклени прозорци, за да се увеличи максимално гледката.  След това се допълва от голяма тревна морава и фона на високите дървета.  С любезното съдействие на Toptenrealestatedeals.com.

Ketron Island е малък и идиличен остров в Puget Sound със само няколко къщи. Една от тях, с дизайн в стил Prairie, вече е на пазара на цена от 1,299 милиона долара.

Къщата се измерва на 5310 квадратни метра, която стои на пет декара земя над Пугет Саунд. Къщата разполага с огромни прозорци, четири спални, шест бани, хол, трапезария, дневна, семейна стая, стая за отдих, винарска изба, огромно перално помещение и кухня за хранене. Имотът разполага също с голям пристанище, напълно оборудвана къща за гости до водата и 160-метров пристан.

Класически проектираният и красиво поддържан дом в стил Prairie в остров Кетрон е посочен Ketron Island Lifestyle.

Всички снимки се използват с разрешение от TopTenRealEstateDeals.com

JC Morris, застрахователен продавач от Аляска, се влюби в остров Ketron в Puget Sound първия път, когато го видя. За него това беше идиличен рай, който така разпали творческите му сокове, той просто трябваше да го притежава. Така през 1946 г. той купи острова и построи свой дом там през 1963 година.

Къщата в стила на Прерия изглеждаше като че ли точно от чертожната дъска на Франк Лойд Райт със своите 5310 квадратни фута и една и половина етаж върху пет-декар терен над звука. Огромните прозорци по цялата дължина на къщата гарантираха зашеметяваща гледка от остров Андерсън до Steilacoom и техния 1000-метров плаж отдолу.

Първоначално Морис е имал големи идеи да развие острова с площ 221 акра, за да приюти стотици жители. Но настоящите 20 жители го обичат, защото останалата част от тълпата никога не се е появила. Те обичат мир, пространство, тишина и не заключват вратите си. Жителите на окръга и на острова работят заедно върху зонирането, за да осигурят изобилие от зелени площи, паркове, защита на екосистемите и определяне на техните приоритети, за да го запазят в малкия рай.

Класически проектирана и красиво поддържана, къщата разполага с четири спални, шест бани, включително отделен апартамент за гости в другия край на големия пристанище, разделящ го и основната къща. Има и отделна, напълно оборудвана къща за гости до водата с палуба с изглед към водата, която също може да се използва като къща за грижа. Включени са дневната, трапезарията, дневната, семейната стая, стаята за отдих, винарската изба, огромното перално помещение и кухнята за хранене.

Намира се в северната точка на острова с гледка към водата от три страни и 160-метров пристан, който ще приюти водни кораби и континентални приятели. Четири ферибота пътуват всеки ден, само 10 минути, за да стигнете до града или да вземете собствена лодка. За повече информация.

Франк Лойд Райт вдъхновява имение на остров Кетрон в Puget Sound, предлагано на стойност 1,299 милиона долара.

Източник: www.ketronislandlifestyle.comSource