Домът на Тед Търнър в остров Сейнт Филипс, SC (изброени за $ 23,777,000)

July 31, 2020 By Peika 0

Това е изгледът отпред на къщата със светли тонизирани екстериорни камери, прозорци на капандури и голяма екранирана предна веранда.  С любезното съдействие на Toptenrealestatedeals.com.

Тед Търнър е изключително успешният бизнесмен, филантроп от 1991 г. „Човек на годината“, лансиран от Си Ен Ен и женен за Джейн Фонда. През 1979 г. той закупува остров Сейнт Филипс, който той и семейството му използват като ваканционен дом. Това е сега на пазара на цена от 23 777 000 долара.

Островът, който се измерва на 4680 декара, има къща на грижа и основната къща с площ от 3800 квадратни метра. Основната къща включва пет спални, пет бани, голяма екранирана веранда и е напълно самодостатъчна със слънчеви, резервни батерии и собствена водна кула.

Частният имот и остров Тед Търнър, остров Сейнт Филипс, е посочен в Plantation Services Inc. в Чарлстън, Южна Каролина.

Всички снимки се използват с разрешение от TopTenRealEstateDeals.com

На 24-годишна възраст Тед Търнър е привлечен в медийния бизнес, когато баща му се самоубива, а Тед поема семейния бизнес билборд, Turner Outdoor Advertising. Тед скоро се разшири в радио с няколко станции и по-късно в системата за радиоразпръскване Turner, която започна, когато той закупи малка UHF станция в Атланта през 1970 година.

Винаги визионер, Тед беше един от първите, които използваха сателит за излъчване на телевизионното си програмиране на стари филми и повторни сайтове в Съединените щати. Той купува спортните отбори Atlanta Braves и Atlanta Hawks през 1976 г. и през 1986 г. основава Goodwill Games, предоставяйки повече програмиране за своята суперзвезда WTBS. Той лансира CNN, първата 24/7 станция за всички новини, през 1980г.

Доста разнообразен в притежанията си, Тед е вторият по големина частен собственик на земя в Съединените щати с 15 ранчове на почти два милиона, използвайки голяма част от земята, за да осигури месо от бизони за неговата верига за ресторанти в Монтана Грил на Тед – бизнес, който той започна през 2002 г. помогне за спасяването на животното и също го прави най-големият фермер на бизони в страната.

Търнър е известен с благотворителната си и хуманитарна дейност като залога си за 1 милиард долара към Фондацията на Организацията на обединените нации, на който той е председател. Turner Broadcasting системата продължава да придобива или развива повече медийни места, включително MGM, Turner Entertainment, Turner Classic Movies и Cartoon Network.

Той продължава филантропските си занимания чрез Фондация Търнър за благотворителни помощи и Фонда за застрашени видове Търнър. През 1991 г. е обявен за „Човек на годината“ на списание „Тайм“, притежава световно първенство по борба, печели Купата на Америка и е женен за Джейн Фонда от 1991 до 2001 г.

Един от имотите в колекцията на недвижими имоти на Търнър наскоро беше пуснат за продажба – цял частен остров край бреговете на Южна Каролина. Той закупи острова Сейнт Филипс на 4680 декара през 1979 г. за семейна развлекателна употреба и както каза на Wall Street Journal: „Докато ние се наслаждавахме на острова и създадохме толкова много прекрасни спомени там, ние, за съжаление, не сме в състояние да посетим толкова, колкото бихме искали. Затова решихме да продадем имота в опит да предадем остров Сейнт Филипс на друго семейство, което ще се радва на този естествен оазис толкова, колкото и ние. “

Достъпен само с лодка от континенталната част, островът има само две структури, включително основната къща, която Търнър построи скоро след закупуването на острова, и къщата на гледача. Остров Сейнт Филипс е един от малкото бариерни острови в югоизточната част на САЩ, който има дълъг, бял пясъчен плаж и пълна поверителност.

Когато акостирате на кея на острова, това е возене на четири мили през непокътнати естествени гори и пътеки до къщата с SUV или количка. Тъй като островът е запазен под консервационен сервитут, всички подобрения са напълно самостоятелни със слънчеви, резервни батерии и собствена водна кула. Съгласно сервитута, островът трябва да се поддържа в естественото си състояние, като позволява само десет резиденции.

Търновците са се наслаждавали на гребане, каране на ски, риболов и забавление на семейството и приятелите, като същевременно поддържат естествената красота на острова. Той също така е внесъл южната лисица от лисица преди десет години в рамките на Фонда за застрашени видове Търнър, за да помогне за пренаселението на застрашените видове. За повече информация.

Основната къща с площ от 3800 квадратни метра има пет спални и пет бани с голяма екранирана веранда. Островът се намира край брега на Атлантическия океан близо до Хилтън Хед и Бофорт, Южна Каролина. Исканата цена е 23 777 000 долара.

Източник: www.plantationservicesinc.comSource