Двустаен апартамент с една спалня Южен дом (План на етажа)

August 1, 2020 By Peika 0

Южна къща с 1 спалня

Спецификации:

  • Пл. Ft .: 2,298
  • Спални: 1
  • Бани: 2
  • Истории: 1
  • Гаражи: 2

Добре дошли в снимки и отпечатък за едноетажен южен дом с 1 спалня. Ето плана на етажа:

План на основно ниво на едноетажен южен дом с 1 спалня с гараж с две коли, преден веранда, библиотека, голяма стая, първична спалня, камина, пералня, официална трапезария, кухня и кът за закуска, който се отваря към екранизирания веранда.
План на основното ниво
По избор на по-ниско ниво на етажа с две спални, стая за упражнения, две бани и стая за почивка с бар.
Допълнителен план на долното ниво
Предна перспективна скица на едноетажното южно жилище с 1 спалня.
Предна перспективна скица на едноетажното южно жилище с 1 спалня.
Задна кота за повдигане на едноетажния южен дом с 1 спалня.
Задна кота за повдигане на едноетажния южен дом с 1 спалня.

Този южен дом с 1 спалня излъчва традиционна елегантност с тухлена и каменна външна част, очарователни капандури, щори от тъмно дърво и декоративни арки, рамкиращи предния веранда.

Вътре фоайето осигурява лесен достъп до основното жилищно пространство. Официалната трапезария вляво е идеална за специални случаи, докато библиотека отсреща ви дава частен офис.

Страхотната стая отпред предлага топла камина и стена от прозорци, които предлагат невероятни гледки отзад, заедно с достатъчно естествена светлина. Полуостров с форма на Г задава определение за кухнята, която обслужва както кът за хранене, така и кът за закуска. Има незадължително екранирана веранда от кътчето за закуска, където можете да се насладите на открито. Отваря се към палуба за скара, идеална за забавление.

На крилото на пръстена е затворена основната спалня, която е пълна със самостоятелна пълна баня и огромен гардероб с остров за опаковане.

План 39079STSource