Двуетажна универсална вила с 1 спалня (План на етажа)

August 1, 2020 By Peika 0

Двуетажна универсална вила с 1 спалня

Спецификации:

  • Пл. Ft .: 1000
  • Спални: 1
  • Бани: 1.5
  • Истории: 1-2

Добре дошли в снимки и отпечатък за двуетажна многоетажна вила с 1 спалня. Ето плана на етажа:

План на основно ниво на двуетажна универсална вила с 1 спалня с покрит вход, комбинирано помещение за пране / пералня, първична спалня, хол, кухня и трапезария, която се отваря към задната палуба.
План на основното ниво
План на второ ниво с незавършена бонус стая.
План на второ ниво
Задна кота за издигане на двуетажната многоетажна вила с 1 спалня.
Задна кота за издигане на двуетажната многоетажна вила с 1 спалня.

Шатра капандури, фронтони на покрива и кули на билото красят тази двуетажна къщичка. Тази къща е идеална като дом за почивка или основна резиденция за малки семейства.

Докато влизате в дома, ще видите комбинираното помещение за прах и пране вдясно, заедно с килера за съхранение от обратната страна.

Холът отвъд предлага камина и масивни прозорци, позволяващи изобилие от естествена светлина. Той се отваря напълно към зоната за хранене и кухнята с килер и бар за закуска. Извън трапезарията е широка палуба, която обхваща ширината на къщата.

Основната спалня лежи в дясно на къщата. Разполага с килер, самостоятелна пълна баня и достъп до палубата чрез плъзгаща се стъклена врата.

Печелите допълнително място в недовършената бонус стая горе. Можете да го превърнете в друга спалня, домашен офис или читалня в зависимост от вашите предпочитания.

План 22465DRSource