Двуетажна дървена кабина с 1 спалня (етажен план)

August 1, 2020 By Peika 0

Двуетажна дървена кабина с 1 спалня

Спецификации:

  • Пл. Ft .: 1300
  • Спални: 1
  • Бани: 1
  • Истории: 2

Добре дошли в снимки и отпечатък за оттегляне на двуетажна дървена каюта с 1 спалня. Ето плана на етажа:

План на основното ниво на двуетажна дървена каюта с 1 спалня с широка веранда, страхотна стая, обща трапезария и кухня, камина и основна спалня.
План на основното ниво
План на второ ниво с таванско помещение, което може да се използва за офис, хоби стая или допълнително място за спане за гостите.
План на второ ниво

Тази каюта с 1 спалня може да се похвали с отворен план на пода, който максимално увеличава комфорта на дома, тъй като осигурява въздушно усещане вътре.

Широката предна веранда, която е с ширина на къщата, ви дава страхотно охлаждащо място с невероятна гледка към спокойната околност. Той ви отвежда до фоайето с дрешник и се отваря към основното жизнено пространство, затоплено от голяма каменна камина.

Склонен таван покрива страхотната стая, простираща се до общата кухня и трапезария, докато големите прозорци заливат района с естествена светлина.

Извън кухнята е калната зала с гардероб, пейка и пералня / сушилня. Към него се присъединява общата баня и основната спалня с огромен гардероб.

Стълбище близо до входа води до отворено таванско помещение, което можете да използвате като офис, хоби или стая за гости.

THD-9405Source