Безвременен интериор с изчистена и спокойна почивка

July 10, 2020 By Peika 0

Хийтън + Уилямс е фирма за интериорен дизайн с пълна услуга, разположена в Сан Франциско и обслужваща района на залива от Напа до Лос Гатос и всички между тях. Техният дизайн на дома е безвременен, чист и подплатен.

Точно както в модните световни тенденции идват и си отиват, в света на интериора, различни тенденции в декорацията също идват и си отиват. Не е лесно, нито е необходимо сляпо да следваме тенденциите, за да направим нашите домове красиви и привлекателни. Както каза Коко Канал, модата минава, но стилът остава,

модерна вечна трапезария с кръгла маса
вечен преходен дизайн на малка кухня
вечен свеж дизайн на хол с отворен план
вечна сметана хол с кръгла масичка от дърво
вечен сив дизайн на баня суета
вечен черно-бял дизайн на коридора
вечен сив и розов дизайн на спалнята
вечна кухня от бяло и дърво с черно осветление
вечно шикозно перално помещение
вечна шикозна бяла пудра стая с кръгло огледало
вечна свежа синьо бяла и жълта всекидневна
вечна всекидневна с бял и светлосин диван и жълти възглавници

Тук ще прочетете за няколко правила и съвети как можете да украсите дома си с качество и вкус, така че да не е обект на тенденции. За да направите дома си толкова привлекателен и привлекателен, дори и след повече от двадесет години, както в деня, в който сте го украсили, оборудвайте го с качествени мебели и материали. Въпреки че първоначално ще отделите малко повече пари за това, изборът на по-луксозни и удобни класически мебели със сигурност ще бъде сигурна инвестиция, която ще се изплати в дългосрочен план. Временният дизайнерски интериорен стил изисква неутрални цветови тонове, така че няма да се объркате, ако решите да боядисате стените във ванилия, бяло и светло сиво с по-тъмни детайли.

Използвайте ярки цветове само когато искате да подчертаете отделни елементи в пространството. Избягвайте поразяващи и натрапчиви модели на декори, освен когато става въпрос за вълнени и копринени килими, украсени с богати класически и традиционни модели. Също така, не се колебайте да се поиграете с необичайни декоративни възглавници, които можете да сменяте, когато пожелаете. Ако решите да украсите дома си в класически стил с ясни характеристики на определен исторически период, ще постигнете “сериозност” в пространството, с доза елегантност. Той също така ще подчертае безвременната изтънченост и вашето усещане за естетика, които няма да останат незабелязани. Но не е необходимо напълно да се придържате към определена класическа посока, за да украсите успешно дома си във вечен стил.

Чрез умело съчетаване на класически мебели и други декоративни елементи с модерни мебели от строги прави линии, ще постигнете баланс между два напълно различни стила и ще постигнете интересен и красиво декориран вечен интериор.

Минималистичните мебели ще служат като основа за подчертаване на класическите детайли. С успешна комбинация от модерни класически елементи, вашият дом със сигурност ще изглежда безупречно. Ако не искате да експериментирате себе си и се страхувате, че ще направите грешка, по-добре е да поверите тази част от работата на експерт. Знайте, че със сигурност няма да сбъркате, ако се ръководите от простотата, когато декорирате вечен шик интериор.

Универсално неподходящият интериор изисква няколко обзаведени столове, лампа или някакъв друг детайл. По този начин уникалният дизайн ще бъде разпознат още от първата стъпка.

Source